Teknik One Day One Case #2

Teknik One Day One Case #2

Bagi menghasilkan penghasilan sehari satu kes kita tidak boleh ponteng utk menghadiri kelas2 yang dibuat oleh leader kita.. Ini kerana leader kita tahu apa kelemahan kita bagi mencapai Matlamat.. Namun meraka sering berkata ‘Malas la nk datang training, sama je’ betul tak??.. Ini adalah jawapan mereka yang tiada impian.. Mereka akan mencari alasan utk tidak datang tetapi utk mereka yang mempunyai matlamat yang jelas sering bertanya atau melihat jadual latihan agensi atau Sykt , bila latihan akan di adakan ..

Selain menghadiri latihan , kita juga sentiasa membaca buku2 yang berkaitan dengan insuran / TAKAFUL .. INGAT org di luar sana atau bakal pelanggan kita adalah orang2 yang cerdik pandai jdi kita WAJIB lebih tahu atau pandai dari merek dlm bidang kita.. ILMU itu amat penting bagi seorang Peruding TAKAFUL ..

Selain menghadiri kelas latihan mingguan , anda juga harus berjumpa leader anda setiap hari mengadakan perjumpaan dgn rakan anda yang mempunyai impian yg setiap petang sblm balik ke rumah.. Kalau di kampus dahulu kita sanggup buat ‘study grp’ hingga larut malam hanya utk mendapatkan sijil dekan yang belum tentu kita akan mendapatkan pekerjaan yang baik bergaji besar .. Kenapa sekarang anda tidak buat bagi mendapatkan pendapatan yang besar ..INGAT !!! Setiap kali anda jumpa Propek , anda dibayar gaji sebanyak RM62.00

Kami tidak pernah gagal untuk mengadakan latihan mingguan sejak agensi ini ditubuhkan pada Nov 2003 yang lalu..ini juga adalah satu rahsia bagaimana kami mengekalkan kejayaan kami..

Kami persilakan anda utk hadir ke sesi latihan kami yang dibuat setiap hari Sabtu bermula jam 9.30 pagi – 12.30 T.hari..

#UsrahAssociates
#GrowingTogetherWithUs

Leave a Reply

Your email address will not be published.