Malam Anugerah Ejen 2016-2017 Takaful Ikhlas

Malam Anugerah Ejen 2016-2017 Takaful Ikhlas

Alhamdulillah, dengan limpah rahmat dan kasih sayangNya dan berkat hasil kesungguhan serta komitmen dari semua tenaga agensi dan warga kerja Usrah Associates sepanjang tahun, kami telah menjadi Agensi terbaik di TIB dan masih relevan dlm industri ini.

Ucapan terima kasih kepada pengurusan TIB kerana memberi penghargaan dan mengiktiraf tenaga agensi yang telah memberikan komitmen dan menunjukkan prestasi yang cemerlang pada setiap tahun. Selain pelbagai anugerah & pengiktirafan dari TIB, produk yang inovatif, jenama yang semakin dipercayai membantu kami untuk mencapai sasaran perniagaan.

Terima kasih yang tidak terhingga buat keluarga yang begitu memahami kerjaya ini, tenaga agensi yang bertungkus lumus berusaha meningkatkan produktiviti dan warga kerja agensi yang begitu komited atas segala tugasan yang dipertanggungjawabkan. InsyaAllah segala jasa & pengorbanan kalian tidak akan kami lupakan.

Untuk mereka yg masih belum berjaya , teruskan usaha tanpa jemu, mereka yg belum yakin dgn kerjaya ini , berilah peluang pada diri anda..

JUMPA ANDA DI BRUSSELS TAHUN DEPAN ..

#UsrahAssociates
#GrowingTogetherWithUs
#FYAC25M

Leave a Reply

Your email address will not be published.